Snakk med oss

Pill 1 white
Det finnes flere ulike veiledningstjenester om anabole steroider. Selv om kjøp, besittelse og bruk av anabole steroider er forbudt i Norge, kan din henvendelse være helt anonym. Alle veiledningstjenestene er gratis og uforpliktende. Ikke nøl med å ta kontakt – vi er her for deg.

Steroideprosjektet

Bruker du anabole steroider og trenger hjelp til å slutte eller håndtere bivirkninger? Er du kliniker og ønsker veiledning angående en pasient? Kanskje du er pårørende til en som bruker anabole steroider? Vi i Steroideprosjektet er spesialister på anabole steroider og behandling, og kan gi deg god informasjon og veiledning.
Telefon: 46 95 97 91 (man-fre 09-20)
E-post: steroider@ous-hf.no
Besøk Steroideprosjektet

Dopingkontakten

Har du spørsmål rundt doping og trening, kosttilskudd eller kroppspress? Snakk med våre dyktige fagpersoner i Dopingkontakten på chat, telefon eller mail.
Besøk Dopingkontakten

ung.no

Er du mellom 13 og 20 år og har spørsmål knyttet til doping? På ung.no kan du stille anonyme spørsmål om hva du vil. Disse blir besvart av Steroideprosjektet og Dopingkontakten. Her finner du også tekster om doping og du kan lese svar på andres spørsmål.
Besøk ung.no