Personvern
Personvern og behandling av personopplysninger er et viktig element i arbeidet til Steroideprosjektet, og på denne siden kan du lese mer om dette.
Dine personopplysninger eier du selv og etter personopplysningsloven har rett til innsyn og adgang til å kreve retting av våre opplysninger. Vi selger ikke personopplysninger til tredjepart, og tar ikke vare på personopplysninger lengre enn nødvendig. 


Databehandler i Steroideprosjektet er Prosjektleder. 


Vi lagrer ikke ditt telefonnummer, e-post eller annen kontaktinformasjon for videre kommunikasjon når du har kontaktet oss, med mindre det er gitt et uttrykkelig ønske om det. 


Vi benytter Google Analytics, via Google Tag Manager, for innsikt i adferden på vår nettside og for å gjøre kontinuerlige oppdateringer og forbedringer til siden. Google Analytics er satt opp med anonymisering av IP-adresse slik at den ikke skal kunne knyttes til enkeltpersoner. Bruk av remarketing skjer ikke på individ-nivå og det skal ikke være mulig å identifisere enkeltpersoner.
 Hvis du har spørsmål angående vårt personvern eller bruk av Google Analytics, vennligst kontakt oss. Du kan lese mer om Google sin privacy policy her.


Steroideprosjektet er tilstede på en rekke kanaler som YouTube og Facebook. Med mindre annet er opplyst samler ikke vi inn opplysninger for lagring. De ulike plattformene har egen informasjon om hva de samler inn som du kan lese om her: YouTube Privacy Policy, Facebook Privacy Policy. 


Vi sender ut nyhetsbrev til behandlere. Det er frivillig å motta disse. Du kan når som helst melde deg av epostene ved å klikke på avmeldingslenken nederst i e-posten. 


Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss. 


Steroideprosjektet har kontorer på Gaustad i Oslo. 
 Adresse:
 Steroideprosjektet Nasjonal Kompetansetjeneste TSB, Sognsvannveien 21
, 0372 Oslo 


For å sende oss en beskjed eller spørsmål, bruk vår e-post: steroider@ous-hf.no. Vi vil svare deg så raskt som mulig.
alle har rett til behandling – ta kontakt