Slider arrow 3 lightblue
Tilbake
Steroidelab_Eksperiment_
0
3
0
3

Sønnen min ville ikke være med meg fordi jeg alltid var så sint

NAVN_
"Friday"
ALDER_
48
bosted_
Groruddalen
BRUKT anabole
 STEROIDER_
15
ÅR
NAVN_
"Friday"
ALDER_
48
bosted_
Groruddalen
BRUKT anabole
 STEROIDER_
15
ÅR

Trenger du hjelp? Les mer her

Sønnen min ville ikke være med meg fordi jeg alltid var så sint

Jeg var 14-15 år, første gang jeg brukte steroider. Og hvorfor var jo kort og godt fordi jeg begynte å trene med de eldre gutta og sånn. Det var imponerende det gutta holdt på med og jeg ville bli som dem.

Hvordan føltes det?

Det var fantastisk, følte meg helt rå. Hadde gått opp ca 10-11 kg kroppsvekt, mye vann selvfølgelig, men jeg følte meg jo helt rå. Og var mye større enn de andre gutta på skolen og jentene synes jeg var stor i armene og synes det var kult, det ga meg bare en helt vill kongefølelse.

 

Hva var effekten etter hvert?

Man blir jo ødelagt i hodet av det. Empatien forsvinner. Følelser forsvinner for medmennesker. Jeg mista all kontakt med familien i mange, mange år. Sønnen min mista jeg kontakten med i perioder. Han ville ikke være med meg fordi jeg alltid var så sint, en tikkende bombe egentlig. To år etter avsluttet bruk fikk jeg en ordentlig smell, jeg fikk blodpropp i begge lungene. Jeg kollapset hjemme. Ble funnet på badet av min nåværende samboer og kjørt til Ullevål på akutten. Jeg hadde masse infeksjoner i lever, nyrer, prostata –  jeg ødela meg selv. Rett og slett.

 

Hvordan klarte du å slutte?

Først gikk jeg til fastlegen min og sa at jeg brukte anabole steroider. Da hadde jeg brukt han i 8 år, fra 2004 til 2012, og han så på meg og sa, bruker steroider? Han innrømmet på en måte at han ikke hadde peiling på det han snakket om. Han henviste meg til DPS, det skar seg og da endte jeg opp på avhengighetspoliklinikken på Ullevål. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle ende opp på en ruspoliklinikk på grunn av steroidemisbruket mitt. Steroider er ikke noe å leke med, for å si det på den måten.

Del din historie