Slider arrow 3 lightblue
Tilbake
Steroidelab_Eksperiment_
0
1
0
1

Allerede da jeg satte den første sprøyta følte jeg meg psykisk sterkere

NAVN_
Michael
ALDER_
38
bosted_
Asker
BRUKT anabole
 STEROIDER_
8
ÅR
NAVN_
Michael
ALDER_
38
bosted_
Asker
BRUKT anabole
 STEROIDER_
8
ÅR

Trenger du hjelp? Les mer her

Allerede da jeg satte den første sprøyta følte jeg meg psykisk sterkere

Jeg heter Michael Niaz Ali, jeg er 38 år, kommer fra Asker og jeg brukte steroider i 7-8 år.

Hvorfor startet du?

Jeg begynte å
bruke steroider da jeg var 21-22 år. Grunnen til at jeg begynte å bruke var fordi jeg så effekten hos andre som jeg trente sammen med. Jeg hadde veldig dårlig selvtillit fordi jeg hadde blitt mobbet mye, bruken av steroider gjorde meg stor, større, sterkere og jeg så ganske farlig ut. Jeg fikk mye respekt fordi jeg så ganske stor og sterk ut.

 

Hvordan føltes det?

Følelsen av å bruke anabole steroider var en umiddelbar effekt for min del. Allerede når jeg satte sprøyten med steroider følte jeg psykisk mer kraft. Og etter en ukes tid følte jeg, og så også, at det økte veldig mye styrke i vekter.

 

Når kom de negative effektene?

Negative effekter begynte å komme sånn et par måneder inn i kuren, faktisk. Da merket jeg at enkelte anabole steroider gjorde meg mer hissig. Så jeg hadde veldig
kort lunte.

 

Har du fortsatt bivirkninger?

Jeg merker konsekvensene enda av å ha brukt steroider, og det på det negative. Det er mannebryster, det er skader i sener og ledd. Sliter med søvn. Jeg kan få angstanfall, det sliter jeg litt med. Og søvn er ganske ille.

 

Hvordan klarte du å slutte?

Grunnen til at jeg sluttet var at jeg hadde en unge på vei. En sønn, og jeg ville ikke at han skulle oppleve å ha en far som var voldelig. Så det var veldig viktig for meg. Samt jeg merket bivirkningene så jævlig at det var ikke verdt det. Enten kom jeg til å havne i fengsel, eller i psykiatrien, bli innlagt.

Del din historie