Slider arrow 3 lightblue
Tilbake
Steroidelab_Eksperiment_
0
10
0
10

Jeg ville bli som Stallone og Schwarzenegger

NAVN_
"John"
ALDER_
27
bosted_
BRUKT anabole
 STEROIDER_
1
ÅR

Introduksjon

Jeg heter «John», er 27 år gammel, og brukte anabole steroider i ett år.

Hvordan var din inngang til bruk?

Da jeg var rundt 18 år trente jeg mye, og ønsket å øke styrken raskere. På den tiden var Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger mine helter, og etter å ha sett filmer av dem ble jeg fristet til å prøve anabole steroider for å få en lignende form. Jeg hadde hørt om at steroider skulle funke bra, men hadde også hørt at det kunne være farlig. Særlig siden jeg hadde slitt litt psykisk siden jeg var 16. Men jeg bestemte meg likevel for å prøve, og tenkte at jeg fikk ta konsekvensene av det senere om det skulle bli noe. Jeg bodde fremdeles hjemme da jeg begynte med steroider, så jeg måtte gjemme det bort så ingen skulle finne det.

Hvordan opplevde du effekten av AAS i starten?

Jeg er usikker på hvor lang tid det tok, men jeg kunne føle at styrken økte og musklene ble mer markerte, og jeg var veldig fornøyd med det.

Opplevde du noen uønskede effekter etter hvert?

Etter en stund kunne jeg føle at jeg ble mer sint for veldig små ting. Jeg hadde hørt at steroider kunne gjøre deg aggressiv, så jeg tenkte at det kanskje var derfor. I tillegg begynte jeg å slite mer psykisk i denne perioden, men det er vanskelig å forklare hva som skjedde oppi hodet mitt. Jeg hadde jo slitt litt tidligere også, men dette var mye verre. Det gikk så langt at jeg fikk selvmordstanker og planer om dette. Jeg hadde en kjæreste som måtte gå fra meg fordi jeg sleit så mye psykisk, og ble også lagt inn en kort periode. Etter det ble jeg fulgt opp av psykolog.

Hvordan klarte du å slutte?

Jeg poserte foran speilet en dag og kunne se effekten av treningen kombinert med anabole steroider. Men plutselig fikk jeg en smerte i brystet som kjentes som å bli slått med noe hardt og skarpt. Jeg ble skremt og dro til legen for å få det undersøkt. De fant ikke noe galt med hjertet, og konkluderte med at det sannsynligvis var en muskelkrampe. Det var en skremmende opplevelse som resulterte i at jeg dumpet pillene mine i et vann i nærheten, og jeg har aldri brukt siden.

Du har sluttet å bruke, kjenner du fremdeles på bivirkninger?

Nå er jeg 27 år, og det er 8 år siden jeg sluttet med anabole steroider. Likevel kjenner jeg fremdeles på de psykiske bivirkningene etter bruk, og er ufør. Jeg trener fremdeles, og kjenner mange ganger på at det frister å begynne med anabole steroider igjen. Men så husker jeg hvordan det å bruke føltes; som å synke dypere og dypere i gjørme og ikke komme opp igjen, og jeg ønsker ikke å havne der en gang til. Hvis det er noen andre der ute som meg, som ser filmer og har favorittskuespillere med en sykt bra trent kropp, så ikke la anabole steroider friste deg til å få den samme kroppen. Det kan ende i problemer senere, sånn det gjorde for meg.

NAVN_
"John"
ALDER_
27
bosted_
BRUKT anabole
 STEROIDER_
1
ÅR

Trenger du hjelp? Les mer her

Jeg ville bli som Stallone og Schwarzenegger

Del din historie